Followers

Friday, October 7, 2011

Pulang ke pangkuan asal ku..

Arrrghhh.... Keringnya tekak bila bangun tidur ni.. Maklumlah, lama tak tidur siang..
Sebenarnya, aman kepenatan apabila seharian tak tidur sebab aman sampai Johor pada pukul 730pg tadi dari KL. (@-@)

Huh... azabnya nak tidur tadi. Kaseh sama Fasha..tak habis-habis kacau aman tidur...
Agaknya diorang rindu aman kot, yela..lama tak jumpa dah tu bila nampak aman lak..aman nyenyak tidur... Sakit juga la,. bila tidur tadi..di tampar2 pipi aman..di cakar2 muka aman.... di tarik2 rambut aman....Masa tue,, tak larat nak buat apa...just tepis2 jer... Boleh pula Ayah Ibu dia ghaib macam tue jer.. Hantar anak dia kat rumah family than terus ghaib..
Tapi bila terjaga tadi.. dua2 budak cilik tu dah tak de...Sunyi la pulak....
Tapi takpe lah aman tunggu petang ni, si Eisya sama Danial mesti datang punya.sebab esok kan da cuti..hehe...

Sebenarnya,
Tujuan aman balik cuti awal kat rumah family ni sebab..
Aman nak tenangkan fikiran dan pulihkan semula kerohanian aman...
Setelah, apa yang aman alami dan tempuhi kebelakangan ini telah
membuatkan hati aman terpusing sedikit dari kedudukannya..
Kerana terlalu menjaga hati aman sendiri akhirnya secara tak langsung aman juga
telah mengecewakan diri aman sendiri.. Aman terlalu berharap kepada perkara yang tidak mungkin kembali kepada aman..

Dan kini baru aman sedar.. Dah tiba masa aman kena lepaskan DIA....
Walaupun berat keputusan ini.. tapi ini adalah yang terbaik untuk kami..
Dia sudah punyai kehidupan baru yang mana kehadiran aman memang tidak
lagi bermakna disaat ini.. Apa pun.. Aman akan selalu rindu dan ingat pada DIA..
DIA adalah sesuatu yang terlalu bermakna dalam hidup aman...
Sesuatu yang aman akan simpan dalam hati aman sehingga hujung nafas aman..
Sesuatu yang aman akan kenang sepanjang hidup aman...
Dan ketahuilah bahawa, aman pergi kerana aman terlalu sayangkan dia..
I LOVE U till in the end of my life.

Disamping itu, aman nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Cik Rosbiyah dan En.Baskar...I smurf both of you.. Hehe....
Best sangat malam tadi bila dapat hangout dgn korang..
Especially, Baskar... thanks for sharing with me.. You re my best friend forever.. (^_^)...

No comments:

Post a Comment