Followers

Sunday, October 18, 2009

Oooo Cik CIty ...hatiku runsing kerana mu

BIla dia meragam....naik geram pula..tapi bila difikirkan mmg salah sendiri pun..siapa suruh x jaga City ni betul2..

actually benda nie terjadi masa lunch kat McD Nusa Bestari.. g ramai2 dgn awek2..so adalah satu waja potong kurang ajar sikit.. jadi kononnya nk ajarlah sikit. so tekan lah pedal minyak sampai 170km/h apa lagi drama potong memotong pun bermula lah...kejap2 city kat depan... kejap waja kat depan....siap maen jeling mata dgn awek dlm city tu,,, kurang asam punya waja...hehe...

nk dijadikan cerita....sedang beraksi tue. tiba2 aircond city jadi panas... apa lagi terus la stop wat aksi drama memotong tue....kiranya waja tue champion la... balik tue terus gi kedai aircond....rupanya magnet dekat compressor city terbakar,,, plan nk tukar magnet jer baru RM1xx tp spare part xde... katanye city nie import nye.. so spare part market hanya local jer... import nye diameter magnet lebas besar berbanding local.. 2,3 kedai kawan gi...tp sama gak... nampak nya kena ganti seketul compressor la.. dengar recond RM6xx baru lak RM1xxx... duit oh duit... Roadtax plak mati bulan nie.... kena RM1642.00 tinggi betul maintnance Cik City nie...

Kesimpulannye,,, apa nk wat...punca nya dari tuan punya gak.... so kena la korek saving yang ada,,,,,huhu.... City oooo.....city....

2 comments:

  1. ye la...

    InsyAllah ada wit lebih nk beli keta baru lak tahun depan..

    eehhh silap2... nk cari superbike jer....tahun depan..

    naek keta nie x puas...

    ReplyDelete