Followers

Tuesday, July 7, 2009

Pagi Selasa yang syahdu...

Salam.. Selamat siang..
Lama aq menyepi dari blog ini..
Tak tau nk tulis apa da..

Hari ni, aq baru masuk keja..semlm mc.
Alhamdulillah sihat sudah... terima kasih Doktor yang memberi ubat tue..
Walaupun duk sorg2, tapi kita kena lah pandai menjaga kesihatan diri..

Aq juga ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada Kak Maz atas jemputan
majlis kahwin tue.. Best sangat..(nasib baik x demam kena hujan masa berpayungkan
dengan bunga mangga tue)

And terima kasih tak terhingga kepada 2 sahabatku,., Thank you very much,..

OK lah..nk wat keja..smlm boss da belanja tiket free...
so kena lah keja rajin2..

Thursday, July 2, 2009

2nd JULY...


Selamat pagi semuanya...dan selamat siang..


Hari ni ngantuk sgt2. mlm td tgk nite movie, citer transformers lagi,,
revenge of the fallen.... best siut. even 2nd time tgk tp still puas hati lg..
yg best skli saat Optimus Prime aka aman.hatake kakashi hidup semula tue...
masa dia bunuh ketua decepticon jahat tue,,
hidup...hidup Autobots..
Lewat gak smlm sampia umh pkul 2pg. Sesat dalam jusco x jumpa pontu kuar..
hangin satu baddan je.. nasib baik member bg ubat penenang...

Hari nie nye plan..
7am -da smpi opis la ni..
1030am- nk amik gate pass g bank.(bayar segala hutang2 yg ada)
130pm-masuk opis balik (cont keja)
7pm- teman adik g bg kaunseling dekat endpack
830pm-balik rumah tp hantar adik balik hostel dulu..
930pm ingt nk gi shopping kat Jusco Bukit Indah(mintk2 padini ada sale lg smlm kat jj tebrau ada lg sale dia)
1030pm-jumpa sapa2 yg nk jumpa lah.
1200am-blik umah
01.00-balik umah tidooo....tuuttttttttttttt
ini lah plan hari ni... hope everything berjalan lancer..

sekian sahaja post hari ni...huhu