Followers

Tuesday, June 2, 2009

Pemikiran yang TerbataS

Selamat Petang semua...

Bergerak ke sana ke sini..itu lah aku..
tanpa hala tuju......tapi hati ni hepi...dh siapkan 70% task yg aku list kan pagi td,.
kiranya target hampir2 successful...esok nk set target lagi....

erk.sebenarnya nk citer satu benda.ni..pening memikirkan perkara ni..

Weekend ni ada kawan kawin dkt Seremban, klu x g x sedap lah.. yelah roomate masa keja sama2 kat Malacca dulu. Plan dah ada.. tp tiba2 td pagi my Dad call cakap nk amik adik
kat Lim Kok Wing University, Cyberjaya ahad ni.. Penatnya..nk berulang alik..
Adik dh start Internship so dia nk balik JB.
Nk kena ngankut barang2 dia..
Yg x bestnya baru plan nk pergi Penang jln2 jumpa kekasih hati..ada eh..huhu...
kan cuti Hari Agong..huhu

Sedihnya. tak tau nk wat cmner...
hopefully sok ada lah penyelesaian dia.
Tp ada berita best tau.. adik dapat internship dekat company aku ...
Bahagian HR..best juga...adik keja kat sini...rindu kat dia...huhuhu...
Sapa2 yang berani kacau adik aku...jaga2 arr....

No comments:

Post a Comment