Followers

Monday, June 1, 2009

Pagi yang tenang...

Selamat pagi lagi...

Pagi yang memenatkan hari ini. setelah menghabiskan weekend di Felda Kerantong 3, Pahang.
Orang kahwin, ramai nye yg kahwin..minggu depan kena gi Seremban lak..
Tapi kat pahang nie best dapat tido hotel...huhu.sorg2 je..
Nyenyak tido...

Bila lah pulak turn aku, ahak.. Kahwin...hehe..
Mak aku x bagi lah,. awal2 lagi dia dah sound...
"eman keja dulu, kumpul duit banyak-banyak kukuhkan kerjaya dulu pastu baru fikir pasal kahwin" tu lah ayat mak aku. Masih kuat terngiang2 kat telinga..
Baik mak... Eman ikut cakap mak. Hehe... Lgpun belum terasa nk kahwin lagi...
x de jodoh dan x ketemu puteri idaman hati lagi... Klu dapat mcam Yuna kan besh..
Huhu... Ada sebenarnya ,.,,??

HEhe.Ops..terlebih sudah.. Pagi ni nk g production jap. tgk network ok x..Pasal sabtu ahad IE ada wat relayout.. Kslau ok nk minta Gate Pass pada manager nk gi OCBC bank bayar hutang..
tak tahan dah..asyik duk call jer.. Tu lah add lah services dlm maybank2u senang nk wat transaction.Online je.. Terus setel... Pe arr OCBC nie....

Tapi nk wat cmne...dh berhutang kat citu.. K lah,,Nak cau...wat keja.
Tapi sebelum tu nk Kongsi something pagi td ada check fengshui aku sendiri dlm satu website nie. Meh tgk2 apa kata mereka pasal aku,..

"Your soul is relaxed and you are laid back. You have a lot of love and friendships in your life. Your love life will not be too great, but eventually you will find your soul mate. You will have a friend who completely confides in you and would do anything for you, but you may not realize it".

No comments:

Post a Comment