Followers

Sunday, June 21, 2009

actvtv from friday till sunday..

Heyooo...slmt pagi semua.... pagi lg ker... kuikui...

NI aman nk citer pasal aktiviti sepanjang jumaat, sabtu and ahad..hehe
nk dgr ker... kepada adik2 production tue.. dgr lah citer nie eh.....

Citer nye mcm ni...jumaat ptg lepas keja aman terus gi KL, g Lim Kok Wing University,
Amik adik aman yang stdy sana balik dia da final sem.. Aman drive sorg2...
Tp sorg2 aman tue dkt highway tu sempat gak aman jumpa budak kilang...
Macam Kamal...hehe.rider siut dia balik Melaka.... pastu ada gak racing dgn production Superitendent...Walaupun keta dia buruk tp mencanak2 laju dia...tp aman tetap menang,
haha

Pendekkan citer, aman sampai lah dekat Cyberjaya pkul 10mlm... isi2 barang terus gerak blik pkul 11mlm.. tiba2 ada call kawan ajak jumpa dkt KLCC... tp tgk keadaan adik aman yang batuk2..cian plak..aman cancel jemputan dia.. Maaf eh kawan.... Aman tngu kawan datang JB je k.

On da way balik JB, aman rasa ngantuk sgt.. sempat gak singah R&R Seremban and Pagoh beli Livita tapi x jalan gak.... Adik aman bising kat sebelah... siap pukul2 lagi supaya aman tak tertido...sakit tue. Akhirnya aman berhenti dekat R&R Machap. Tido 30minit... Pastu terus gerak blik..
Sampai Kulai jam 3pg.tepat tue... Apa lagi terus tido arr....

Pukul 6pg aman bangun siap2 g Kilang, sbb nk pergi Perkampungan Orang Asli dekat Kota Tinggi.. Ada program CSER -Corporate Social and Environmental Responsibility...
Wat telematch untuk budak2...
Masa nk gerak pagi tue, aman terjatuh dekat tangga bas, abis lebam tangan..punggung n kaki kiri pun sakit.. sakit nye.... tu lah kelam kabut sgt kan.
Masa dalam bas aman tido... penat drive dari KL x hilang lagi.. Tapi tiba2 dapat panggilan
dari sapa ntah, tanya pasal aman dengan someone... Ntah lah. man dah malas nak fikir..
semoga berbahagia hendaknya k...

Macam2 aktiviti dekat perkampungan tue kitaorang wat. seronok.. nnt aman post pic dia k.
Akhirnya pkul 2ptg selesai semua.. so gerak balik Kilang lor...
Sampai kilang pkul 4ptg cm2..aman masuk opis jap... check mail.n terus balik Gelang Patah..

Mandi2 and terus g Jusco... Pastu jumpa Kawan aman nie
Thanks sangat2 sebab sudi teman aman dinner and ajak aman tido umah...
Best sgt2...terharu dengan layanan dia.. Sungguh menyentuh perasaan aman...
Aman hargai sangat2....




1 comment:

  1. best nyer citer aman nie...
    ada happy ada sedih dan ada sakit..
    hehehehe..

    walau apa pun take care yer...
    skrg dah ada orang jaga aman..
    terharu jeff dengar...

    ReplyDelete