Followers

Monday, February 16, 2009

Salam..N selamat pagi to all my fren..hehe

Pagi nie actually banyak bnda nk citer...
tp x tau lah boleh citer ker tak...hehe time keja nie...curi masa sikit..
pada boss kejap jer k.....


firstly, nk ucap terima kasih pada kwn2 yg banyak support x kira lah dari sebesar zarah sehingga sebesar dinasour sekali pun... Thnks Bnyk2..tanpa korang semua sepi lah hidup aq..
Thanks kepada 3 org yg nama ye x leh arr sebut...secret tu...karang boleh menimbulkan huruhara... cukup arr dekat perak dahh...xmo arr kat johor pun cm2 tue..hehe

Kwn pertama..selepas baca blog ko..br aq sedar yg aku telah abaikan family terutama skali abah aq.. sblm nie mmg jarang sgt ada masa borak dgn abah aq, mklum lah sibuk dgn hal duniawi..tp Alhamdulillah smlm semasa pergi KL.aq banyak menghabis kan masa dlm keta dgn abah..mcm2 kami borak.. dari hal kecil hingga lah hal dunia.. best sgt...
Yg paling best smlm smpt g kg abah dkt Gemenceh...tengok rumah kg...sayup jer..yelah rumah tue dh xde sapa duduk....tp banyak kenangan aq dkt rumah tue,,,mandi sungai,perigi...kejar ayam togel...kacau angsa....main mercun lg2 time raya..best sgt lar...kalau boleh jadi kanak2 sampai bila2 kan seronok... Apa pun walaupun penat semalam tp aq enjoy... dpt merapatkan kembali hubungan dgn abah... Aq sayang abah n mak... hehe mak aq nie dia leh tido jer dlm keta semalam...kesian dia pg2 bangun masak bekal..pastu kena cirit birit...yg best kasut dia terputus tue.. pe lg mencari arr dkt R&R Ayer Keroh......beli arr yg baru..tp x byk pilihan..paham2 mulut org pompuan....mumbling arrr....

hehe mak 'i'm sorry'

....sayang mak....

Lg1, thnks u kwn pertama nie gak..sbb dia ada tulis pasal aq dlm blog dia... hehe terharu gak arr. atleast kita nie diingati..walaupun x seberapa... N thank lg sbb sudi kuar dgn aq hr tue tgk citer Pink Panther....best sgt bila ada teman.. next time kita kuar lg k.

One more ...

"Manusia kdg2 lupa apa yang mereka ada tetapi melihat kepada apa yg org len ada..Sebenarnya apa yg kita ada adalah melebihi apa yg org lain ada"...


Kwn kedua...
Thnks sgt2...walaupun xdpt gkt citer upin ipin sama2.. sikit kecewa(dh xmo dh tgk citer tue...kansai..)..tp ok lah...at least masa aq tension sgt2, pastu plak 2 aq byk msg bkn2 pada ko..tp ko tetap ok dgn aku... tp terus terang aq suka ko..thanks to be my fren...tp xkn kwn jer kot.. yg penting jangan lupakan aq..even ko ada kwn baru org someone special..and lupa thanks gak sbb tulis ttg aq dlm blog ko....even apa yg aq beri x seberapa..tp hepi sgt bila dihargai...

Kwn ketiga..
hehe...aq cuma leh cakap...aku rindu pada ko...x sabar nk jumpa....hope hari nie leh jumpa...hehe

Tak lupa juga pada sahabat baru ku..Miss Damia..
Harap u tabah dalam menempuhi hidup ini..Dari NYA kita datang dan kepada NYA kita pulang... yg penting kita tabah menghadapi ujian NYA>. ALLAH SWT lebih sayangkan dia>... Kita sedekah kan AL-Fatihah Kepadanya..


so abis dh...nk sambung keja...
hari nie kena gate pass tghari ada hal skit dekat PERSADA>>hehe....

2 comments:

  1. thanks aman.. :)
    (damia)

    ReplyDelete
  2. thanks aman :)really appreciate
    (damia)

    ReplyDelete